Anda Suka Blog Ini???

Followers

Sunday, 29 January 2012

AJL 26





pheewwiitttttt!!! hehehe,dh mcm amy search laa pulokkk.....arini rasanye x terlambat lg nk update tentang 
AJL 26 semalam... n rasanyee korang pon dh sedia maklum ngan kemenangan Hafiz-Awan Nano sebagai Juara Lagu yg ke 26....tahnaih Hafiz,Dato' M. Nasir n Buddhi....
yg paling bez nye adalah persembahan Hafiz yg paling simple n artis yg paling simple ketika penerimaan Hadiah...hahaha....myb selepas ni pasti akan ada yg mengikuti trend hafiz yg berpakaian t-shirt,seluar sukan n berkaki ayam...hahaha ada ke yg nk ikut trend tu??? kite tunggguuuuu...... :p
myb trend rambut hafiz kot pasni...rambut alfro...lg 1 mati2 aku ingat hermantino yg jd ayah dlm persembahan hafiz smlm tu adalah ayah hafiz...rupa2nye bukan...rupanye tu artis lama...dia dari indonesia ke haa??? sape yg tau tolong jawabkan pertanyaan saya ni...hehehe
lagi 1 persembahan yg paling bez n teRbaikk adalah persembahan dari Alyah n Alyah mmg layak dinobatkan sebagai Persembahan Terbaik pada malam tu...yg x leh tahan tu Remy Ishak muncul...pergghhh Macho nyeeeee......ggrrrrrrr '__' heheheh
anyway tahniah kepada pemenang n pada lagu yg x menang tu bukan bermakna kalah n yg penting lagu2 anda tersenarai dlm lagu2 yg terbaik dlm top 12....
oklaaa,jumpa lg di entri yg lain....mwwaahhhhh ;-*

♥Terima Kasih Daun Keladi,Kalau Suka LIKE laa Sekali♥

yang terbaru....REMAJA 1 Feb 2012


hollaa...... :) hari ni aku nak up date the latest pic aku dalam magazine...hehehe,walAUpun pic yg x seberapa ni...ada aku kesahh??? Blog aku,suke ati aku laaa...hahaha,boleh camtu??? :p
oklaaaa...pada sesiapa yg nk tengok silakan tengok...pada seisapa yg xnak tengok pejam kan mata anda yee....heeeee :D
kalau x puas tengok dlm blog aku ni korang p beli laaa mag REMAJA kat pasaran sekarang....sekarang tau!!! klu lambat nnti menyesal....sebab keluaran dia sebulan 2x...so cepat2 laa dapatkan yee....
keluaran edisi kali ni beRtemakan Valentines Day...weeeeee ;)

suke time ni nampak sweet jek..hahaha :p mcm org tgh angau beRcintakan...pada hakikatnye x pon :(

ermmm...x suka rantai2 yg melilit tu...hahaha rimas okayyy! :p

suke pic ni jugakkk!! sebab nmpak nakal kot..hahaha

muka seriuss sgt laaa plakkk.... '__'

hehehe,yg ni pon sweet sgt n suka dress ni... ;)

suke gak pic ni n baju dia tp muka nmpak tombamm laa plak...adesshhh @__@

so dapatkan segera di pasaran ye kwn2... RM5 jek pon....x mahal mana pon n anda akan puas ati sbb byk tentang fesyen dlm mag Remaja....

psstttt*** klu anda suka sila laa LIKE.....mmwaahhhh ;-*

♥Terima Kasih Daun Keladi,Kalau Suka LIKE laa Sekali♥

Thursday, 19 January 2012

New Blog!!

haii,assalamualikum.....salam 1 malaysia :)
pheww!! lagi tadi aku dok belek2 nak buat blog aku yg baru...adoiiyaaiii,sebelum ni senang jek,tp kali ni rasa mcm payah semacam jek....sebelum ni aku dh ada daa blog aku,tp tetiba jekk blog aku x leh buka so nk xnak aku trpaksa delete blog tu tukar blog yg baru... so aku cuba laaa untuk menjadikan blog aku ni supaya cantik menarik tertarik ko memang de bomb laaa!! hahahah....ok laaa nak sambung balik update blog aku yg x seberapa ni....:)


luv u......mmmuaaaahh!!
♥Terima Kasih Daun Keladi,Kalau Suka LIKE laa Sekali♥