Anda Suka Blog Ini???

Followers

Thursday, 24 May 2012

ohh...blackberry ku... :'(



helluuuuu,lama dah ku tinggalkan blog ni kesepian tanpa update cte2 yg baru...hehehe ok laa arini aku nak share kesedihan ku ngan u olllssss.....wuaarrggghhhh :'( sedih tahap gaban daa ni....blackberry kesayangan ku hilang,abis sunyi sepi hidup aku tanpa bb :( x lengkap rasa hidup tanpa deringan bb.....bosaannnn weeiiii rs mcm x tepu jek kpala otak ni....wakakaka hilang bb mcm dh hilang baby plak kan...camne laa aku x frust babe...aku punye laa jg bb aku tu baik punyeeee....x pernah jatuh ok!! mmg aku tension tahap dewa laa ni...hehehe tapi apakan daya benda nak jadi xleh nak wat pe kan...lagipon bb aku tercicir masa tunggu bas kat TBS....orang yang amik bb aku tu mmg aku doakan bb tu x berfungsi terus...wakakakaaka...
ni x psl2 kena kumpul duit nk beli bb baru plak...haisshhhh dugaan dugaan dugaan.....

bb aku yg hilang tu mcm model kat atas tulaa....bold 2 jek pon...ellooo bold 2 pon duit gak tau masa nak membelinya....alih2 hilang camtu jek.....mmg frust x terkata laaa..... :'(
pasni nak beli yg murah2 jelaa.....klu hilang pon xdelaa frust sgt kan....hahahha aptb!!!



♥Terima Kasih Daun Keladi,Kalau Suka LIKE laa Sekali♥

0 orang yang disayangi ♥♥ memberi comment:

Post a Comment

*Assalamualaikum..
*Tinggalkan Komen Anda Disni..
*Terima Kasih..