Anda Suka Blog Ini???

Followers

Tuesday, 27 March 2012

CINTA @ LOVE




tetiba jerkk arini rasa nak bercerita topik kat atas tu...hahahaha.... jiwang plak pagi ni kan,kasi can laa ckit kat den ni haa.....;)

WHO LOVES ME??? oMg!! please laa dont ask me this question :(  aku rasa nak nangis skang ni....wwuuuaaaaaa!!! :'(
Cinta @ Love sangat subjektif.... ada yang mencari cinta dan ada jugak yang dok menunggu cinta tu datang sendiri....kalau bagi aku pilihan laa kan, aku nak cinta tu datang sendiri sebab ia akan rasa lebih,lebih,lebih indah dan lebih,lebih,lebih luar biasa....;)skang ni aku tengah dok menunggu cinta tu datang sendiri laa ni... 
Love come to me, come to me, come to me........♥ bahahahhaa.....
korang camne??? mesti ada yang tengah dok hangat bercinta kan n ada yang tengah dok frust terlebih menonggeng,hihihihi......

" Jodoh itu rahsia allah"
Sekuat mana kita setia, Sehebat mana kita merancang,
Selama mana kita menunggu, Sekeras mana kita bersabar,
Sejujur mana kita menerima kekasih kita,
Jika allah subhanahu wata'ala tidak menulis jodoh kita bersama kekasih kita,
Kita tetap tidak akan bersama dengannya.....



♥Terima Kasih Daun Keladi,Kalau Suka LIKE laa Sekali♥

0 orang yang disayangi ♥♥ memberi comment:

Post a Comment

*Assalamualaikum..
*Tinggalkan Komen Anda Disni..
*Terima Kasih..