Anda Suka Blog Ini???

Followers

Monday, 20 February 2012

menyusahkan atau membantu???


haippp.....asal hari isnin jek mesti masing2 wat muka malas kan??hahaha termasuk laa den.;p
monday bluessssss.....semalam baru jek sampai KL,dr Muar ke KL...sampai dlm kul 9 lbh jugak laa...bertolak punye laa awal tapi sampai lambat jugak..camne x lambat,jammed dari seremban nak ke nilai,hang pikiq laa camne kan rasanye....pheeww sampai naik kojang kaki den layan jammed.....



haa!! korang nampak x camne punye panjang nye jammed ni semalam...rasa nk p beli roti jek..ggrrrrr!!!



nak tau ape sebab leh jammed lagu tu?? alaaa,accident laluan sebelah yg menghala ke JB...xde kena mengena pon ngan laluan nak ke KL... mcm bese laa org2 kite ni kn bz body dok menonton accident tu n memperlahankan kereta sebab tu laa jalan jadi jammed....hisshhhh,menyusahkan pemandu lain tau....

psstt** pengajarannye kat cni,kalau berlakunye accident anda,anda,anda semua x perlu laa memperlahankan kereta atau pape sahaja yg boleh menyebabkan berlakunye kesesakan yang amat teruk,ini boleh menyusahkan pemandu2 yg lain sekiranye mereka ada EMERGENCY case ke.....nak menghulurkan Bantuan kepada mangsa kemalangan tidak salah tapi PASTIKAN anda tidak meyusahkan pemandu2 yg lain...so renung2 kan laa bersama dan selamat beramal.... ^_^

♥Terima Kasih Daun Keladi,Kalau Suka LIKE laa Sekali♥

0 orang yang disayangi ♥♥ memberi comment:

Post a Comment

*Assalamualaikum..
*Tinggalkan Komen Anda Disni..
*Terima Kasih..