Anda Suka Blog Ini???

Followers

Wednesday, 15 February 2012

Persiapan Menyambut Orang Baru.....


halluuu.......hehehe,hari ni agak hepy ckit sebab tengah dok sibuk2 nak prepare barang-barang baby...i'm so excited...hihihi.. so hari ni plan nak p cari barang-barang keperluan baby contoh macam baju,stokin,pampers,lotion n mandian baby n mcm2 lg laaa.....aku ni pengikut n tolong memilih jek...hahaha....kteorang p cari kat Astaka,Muar jek...sebab hari sabtu dah p BP Mall Batu Pahat,so hari ni yg dekat2 jelaa...lagipun abah aku ada so memang comform2 laa dia malas nak jalan jauh...pic kat bawah ni orang2 yg dok sibuk tolong memilih,hehehe.....

beRia sakan jek nampak gayanye....huhuhu sape yg nak pakai ni sebenarnye??


ni laaa,budak paling excited nak sambut adik baru...hehehe ;)


ni nak pilih baju ke nak possing ni???haiiyaakkkkk.......

dah siap2 pilih baju sempat gak laa kteorang singgah di KMall,Muar...hahaha mama ku tersayang nak cuci mata sambil2 tu dia nak borong baju sebenarnye....hehehehe,xpelaa kteorang ni turutkan jekk....untukmu ibu ku yang tersayang pe pon boleh....luv u mom :-* mwwaahhhhhhh

sempat jap berpossing di KMall..hahahaha

♥Terima Kasih Daun Keladi,Kalau Suka LIKE laa Sekali♥

0 orang yang disayangi ♥♥ memberi comment:

Post a Comment

*Assalamualaikum..
*Tinggalkan Komen Anda Disni..
*Terima Kasih..