Anda Suka Blog Ini???

Followers

Wednesday, 15 February 2012

Sudah Keluar........ :D


afternoon u ollss.......hari ni nk update lagi walaupun agak kelambatan (bahasa apo ni??) hahaha,apo2 jelaa.... ni haaa!! nk update pasal keluaran buku Busana Pengantin Melayu Tradisional Salikin Sidek... sape yang tak kenal ngan Salikin Sidek kan.... pereka fesyen busana tradisional yang terkenal ngan hasil yang cukup cantik sekali....oklaa korang tengok jelaa pic kat bawah tu yerkkk...kang ulas panjang2 korang bosan plak....hihihihi...:p

cover Buku Busana Pengantin Melayu Tradisional


ni bahagian dalam x sure plak muka surat yg ke berapa...hihihi

hahaha...ni pic aku time ni aku pakai busana pengantin negeri Perlis...

hehehe,ayu ke??? ayu laa sangat kan.... :p

haaa! yg ni busana pengantin negeri aku...negeri Johor....

ada macam ala2 jawa kan aksesori dia....tp sebenarnya orang negeri Johor...

ok laaa,tu jek yang sempat aku update untuk Buku Busana Pengantin Melayu Tradisional Salikin Sidek...nak tengok lebih banyak lagi korang leh beli dekat mana2 kedai buku,memang comform ada jual di sana.....ok,tatatititutu........ ;)

♥Terima Kasih Daun Keladi,Kalau Suka LIKE laa Sekali♥

0 orang yang disayangi ♥♥ memberi comment:

Post a Comment

*Assalamualaikum..
*Tinggalkan Komen Anda Disni..
*Terima Kasih..